Svart humor lite på kvällskvisten!

 

Hm, fick ett litet roligt samtal här innan i kväll…
… Det var min syster Mariette som ringde och nu när jag tänkte efter en stund så vart samtalet lite roligt, lite åt det svarta humorhållet för min del, ja ibland måste man se komiken i det tråkiga helt enkelt.
Som sagt så har ju pappa varit lite krasslig och varit på sjukan och lite så där som då Mariette har vetat om, inget konstigt i det ju. Men så satt jag här i kväll och lyssnade på nya låten med Volbeat och låten heter ”Fallen”. Texten tyckte jag var så fin så jag tog och sökte på ”lyriks” och fann ut hela texten.
Detta är ju fortfarande inte något konstigt i det, men jag tyckte att låten var bra så jag beslutade att ta första introversen och sätta överst på min facebooksstatus och den ser ut så här:
Feel the sadness burning in my heart.
You left to early father love.
So many things I should have said.
But in you mind you knew it well.
Holding on to what I got and love.
But things still seems so dark and cold.
The fire is burning down my happiness.
But I will rise.
 
 
 
Sen så loggar Mariette in på sin facebook och laser min status och får då av någon anledning för sig att pappa har gått bort, alltså dött. Så hon ringer lite halvt hysteriskt till oss och frågar i lite panikartad ton om det är så att pappa har somnat in. Innan jag fattar vad hon menar blir jag som ett stort frågetecken, men efter att hon började mumla om facebook så hajade jag vad hon menade och kunde lugnt tala om att allt är okej, pappa lever och är näst in till på benen…
Så där kom min mörka humor fram om öden, ja ibland så får man skratta åt den med. Men tur är ju att pappa lever, mår inte så bra men har livet i behåll och jag lyssnar på Volbeat och en bra låt!
Over and out!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.