1 April, så kuligt!

Halva dagen har redan gått mig förbi och jag känner mig lite vårig allt. Ja, nu har man ju arbetat klart, flexat lite för att åka hem och göra en ”make over” för att åter inta arbetet men då i lite gladare ton… kanske DUR!?!?!

Men den här gången jag återvänder så får jag inte betalt, ja inte betalt i pengar men i skratt och roligheter från mina kära kollegor som också ska vara där och göra livet glatt. Idag ska det firas, lite mer och lite mindre beror precis vilket humör man är på. Själv är jag på ett toppenhumör men ska nog fira lite mindre med tanke på att dagen i morgon är i gruvans tecken och då vill inte mitt huvud att jag har firat för mycket!
Innan jag lämnade kontoret han jag göra ett litet roligt aprilskämt och Lotta som var först på plats gick på det… Mooohaaa, älskar bus!
Ska åka förbi ÖB och köpa in två nya stål skohorn för nu är jag trött att alla har gått sänder på kontoret, så det gör jag innan firandet av våren med alla teamen…
Vad göra nu innan?! Tja, minsta möjliga kanske?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.