1 år och 3 dagar!!!

Nu har Thomas funderat och funderat, ja närmare bestämt i två dagar och äntligen har Thomas kommit fram till ett beslut. Vad har Thomas funderat över och vad kom han fram till?? …

…Jo, Thomas kom fram till att han vill ha en hemsida så nu har han eller håller på att köpa en hemsida till sig själv. Vad som komma skall på den sidan har jag inte en aning om och fru som jag är lär väl få reda på det inom sinom tid. Vem vet Thomas kanske blir en mäster bloggare eller bara en hemsideadministratör?!?!
 
Smart av Thomas att komma på att han får rabatt från Surftown bara för att jag har min sida där…
 
Tiden går sakta när man väntar tycker jag och det är just det jag gör nu… Väntar och väntar. Vill ju att klockan ska bli tid för simkolan nu, det är visst inte bara Noel som väntar även mammarika väntar visst som ett litet barn.
 
Oj, fick reda på av Thomas att jag fick credit på mitt konto på Surftown bara för att Thomas köper en… fattar inte varför eller hur men det verkade bra för det lät så på rösten när Thomas sa det hehe
 
Läste lite i tidningen och såg att Ulf Olsson tagit sitt liv… Tack! Har svårt för barnamödare och mördare överhuvudtaget har svårt att veta att mina skatte pengar läggs på dessa varelser så för min del kan Ulf ruttna någon stans där inte någon vill gå… Ja, sån är jag och det står jag för!
Ja, sen sköt de hela vargflocken nere på en djurpark i Skåne… Har de nått sin kvot Nu?!?!

Sen kom jag på att nu har jag haft min hemsida och min blogg i 1 år och 3 dagar… Jösses vad tiden rusar på och inte blir jag less på det heller. Det har blivit rena terapin för mig att sitta här och skiva ner tankar och annat som faller mig in… Japp 1 års jubileum har man nu haft då och inte en flaska champagne så långt ögat nått… Hmm måste vi ändra på!!!

Bortom meningslösheten väntar meningen.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.