1 januari 2010

alt

Vilken kväll, en kanoners kväll!!! God mat och goda vänner och det kan inte bli fel. Barnen hade det jätte kul och de lekte in till sista timmen, ja Noel somnade på puffen lite innan. Kanske det var magnetkulan i sig som gjorde han trött, hehe… Men efter tolvslaget packade vi in oss i bilen och for hem till gräddhyllan där hela familjen somnade gott.
altalt
Jag vaknade vid 06.16 av en skalle bank utan dess like men med lite Alvedon och ett stort glas vatten plus sömn till tiotiden då Noel kom in och telefonen började ringa så hade det lagt sig lite. Värre var det med krampen i vaden som fick Thomas att hoppa högt, nu har jag bestämt mig för att gå till hälsokostaffären och magnesium som ska linda kramper… Kan ju alltid hoppas!!!
altalt
Lite frukost i magen och lite fix i håret så packade vi in oss i bilen i morse, ja eller om vi ska säga förmiddag. Thomas kulle åka till jobbet för att göra den stora inventeringen och då passade Thomas på att köra mig och barnen till Knivshult dör vi skulle bli bjudna på lek och middag. Det tackar man inte nej till då mammarika hade lite ”Hangover”…
alt
En fantastiskt fin dag ute även om det var kallt. När vi svängde in på vägen mot Knivshult sa jag till Thomas att det känns precis som vi är i Narnia, helt otroligt fint på träden med all snö som har frostats fast. Det som inte är kul är att jag får dunder värk i min stackars kropp när det blir den här kylan men det får man väl ta när det är så vackert att titta på.
alt
Någon timme ute och liten promenad upp till hästarna var det dags att gå in och börja med middagen, spagetti och köttfärssåsen som det bjöds på satt som smäcken över häcken och alla blev mätta och goa.
alt
Vid 15 tiden körde Ida hem mig och barnen så vi kunde åka hem och förbereda oss för kvällen. I dag så blev det en tidig kväll för Liam och Noel så de kan komma i rätt fas igen. Men det var inte så svårt att få i säng dem, Liam somnade på sekunden och Noel tog det väl en timme sen sov Noel gott han med.
alt
Liam, Noel och jag passade Knut och Dino en stund medans Kitty åkte och grattade en väninna. Dina var i sitt esse så det var full spätta den timmen och Noel och Liam hade det jätte kul och fick plocka undan både blommor och annat som stod på bordet. Dino är en busig liten valp, precis som ett litet barn. Ja, Dino är som söta lilla Sarah som gärna vill dra ner det som finns på bordet…
alt
Nu kom Thomas hem från jobbet och det har varit en lång dag för oss alla så det är väl dags för lite mys i soffan innan sängen kallar…
alt
Summan av kardemumman är att första dagen på decenniet har varit en mycket bra dag trots en skraltig kropp… En bra start och mer dagar av den här ser jag fram mot!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.