10 april

DSC_0431

Idag tog jag och Outi med hundarna ut till Annette i Löckna för att få i oss lite lantlig luft. En skön dag att fördriva tiden med kaffe och kaka innan skogspromenaden och kaffe och kaka efter skogspromenaden.

DSC_0539

Kakan, ja den fick ju jag ta med mig, för som sagt ska man få dopp till kaffet hos Annette får man allt fixa själv. Jo, det är ju sant hon kan slå på stort och baka lite exklusiva drömmar. Men för att få smaka på dessa bör man komma samma dag som de bakas. för annars tar det slut i ett nafs.

DSC_0473

 

Det vart så gott för hjärnan att traska där i urskogen med all fågelsond och annat som hördes. Ja, till och med Annette och Outis flåsande efter att trampat sig upp för backen som liknar Järnbacken här hemma på gräddhyllan. (för Er som vet så är den brant och rätt lång när man ska upp och inte ner).

DSC_0501

De fem små hundarna gillade i alla fall friheten, springa utan koppel och kunna rulla sig i vilken skit som helst… Precis så som matte inte vill att de ska göra. Nu är de nyduschad här hemma och väldigt trötta. Tänk att de får ju gå dubbelt så långt som en annan då de springer lite hit och lite dit, medan vi går i princip raka vägen.

DSC_0442Den som kanske lider lite av dagens aktivitet är väl Stella som börjar få ont i sina leder. Hon piper lite här ibland när hon rör sig eller om man klappar henne. Min lilla gamla häxansurhund som har fyllt 9 år nu i februari…

DSC_0537

Ja en sak som är säkert, det är inte lätt att få en bra bild på alla de fem samtidigt… Jag får helt sonika vara glad att jag fått in skärpan i bilden, den hur motivet är… Ja, det går ju diskutera.

Så tack för en härlig dag Outi & Annette!!!

Det finns ingenting där fåglar skiner sig mer från människan i förmågan att bygga och ändå lämna landskapet orört.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.