Hemma…

Hemma igen efter 5 veckor i paradiset. Nu är det en veckas ledigt här hemma på gräddhyllan som gäller. Har lite att stå i innan det är dags för allvaret igen. Men i kväll ska vi grilla lite med några från styrelsen, så allt vad som heter jobb lägger jag ett tag till på hatthyllan och njuter.

Det värsta jag vet är att när man kommer hem efter att ha varit borta så är det en så förgrömat tråkig uppapackning som måste göras, det suger av trisstress helt enkelt.

Ska bli skönt däremot när allt är på plats och barnen sover att äga både TV och zappen. Det har ju knappt hänt under de här 5 veckorna i paradiset. Barnen bestämmer ju det mesta när de är vakna vad de vill se på och sen när de har lagt sig är det en fin liten make som alltid håller ett järngrepp om den där zappen.

Så ikväll ska jag vara först i favvohörnet och jag ska stoppa zappen innanför BH-n så jag kan bestämma över den hela kvällen, så gött och inte bara det. Hemma igen till sin egen härligt goa säng…

 

 

 

Fick mig en så fin och rolig överraskning av min älskade make igår, en lite för tidig födelsedagspresent till mig. Bara för att han visste hur mycket jag gärna vill ha en ny kamera så har han fixat detta bakom min rygg, Thomas är bara så bäst och han är min!!!!

Så nu är jag stolt ägare av en ”Nikon D3100 och ett extra objektiv 20-200mm. Love it!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.