Världensände!

Måndag kväll och som vanligt borde jag vara i säng nu och som vanlig är jag inte det i kväll heller. Varför?! Ja, det undrar jag också varför jag inte är i säng och sover som alla andra vid den här tiden. 

Har ju varit ledig idag och det har varit en mycket bra ledig dag. Fick ju komma ut i svampskogen och njuta va jakten på det gula guldet. Liam och Noel fick följa med mig och Outi som våra svampmaskotar och tyr var väl det för när man skickade in de där små barnen i barriga snår där en annan har lite svårt att komma åt så fann de ju det vi letade efter… Fina kantareller, många fina gula kantareller.

Ibland pratar man om världens ände, mest förr i tiden med det händer att man ser en film och så är världens ände med där. Nu är vi så upplysta om att Jodren (Tellus) är rund och på så vis inte har någon ände, den är mer eller mindre oändlig. Fast det där är djupt med oändligheten så det går vi inte in på idag, eller nu i kväll rättare sagt.

Nu ska jag avslöja något som Ni inte vet… Det finns en ände, världsledande!! Den finns, jag har bevis och jag har varit vid världens ände. Tror Ni mig inte?!?! Hade jag varit Er så hade jag trott mig själv direkt, för jag (mammarika) är icke en sådan där person som skojar och lurar folk i första taget om Ni nu skulle få för Er det!!!

Med världens ände menar jag verkligen inte slutet på allt, avgrundens avgrunder. nej, det är rätt behagligt och fridfullt ställe. Inte dödens fridfullhet, utan mer den där fridfullheten man kan finna i naturen.

Ja, nu vill Ni säker ha bevis på världensände… Och det ska Ni få för jag var såå smart och tog fram min smartphon och tog ett fot!

Fann vi någon svamp? Ja, men kanske inte i världensände… För vart vi  fann den är totalt hemligt, knapps så vi själva vet för det är såå hemligt. Vill icke dela med mig av svampen i skogen. När den väl har hamnat hos mig kan jag däremot dela med mig… Men då får Ni fjäska så in i bomben… Gillar stora paket och glada överraskningar om någon undrar…

Japp, det var det då… Natti natt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.