10.75 timmar och det är över…

 

Efter 10.75 timmar blev jag då äntligen befriad från mina åtaganden och mitt ansvarsområde. Nu har jag mina 38 dagar framför mig och jag har nog tjatat hål i huvudet på varannan människa jag mött i min väg. Men så är det när man längtar och gillar något, jag vill tala om det för hela världen och jag vill att alla ska fira med mig.
Idag har jag lyckats fånga två till att börja med att fira min sista dag på jobbet. Träffade Malin som äntligen var på plats igen efter tre veckors vila och på det så kom Outi och även hon var sugen på att fira av med en lunch. Sen på kontoret strax innan jag slutade var Jonas och Annette där så då firade vi på en kanelbulle, det har varit fest hela dagen lång och nu gick jag hem glad och lycklig.
Thomas hämtade upp mig på jobbet och sen åkte vi till förskolan för att plocka upp mina älskade små. Sa adjö och kramade om de fröknar som var kvar och önskade en härlig sommar, det var i och för sig lite vemodigt måste jag säga för till hösen är ju inget sig likt.
Bytte om till kortbyxor och en t-tröja och gick ut och satte mig på soffan, där satt jag sen och tittade på när barnen lekte med sina kompisar. Efter en stund dök Thomas upp och gjorde mig sällskap en stund annan han fick myror i brallan över att det var allt för mycket på jobbet kvar, så vi kom fram till att han lika gärna kunde åka tillbaks några timmar till så det inte hopar sig i morgon.
Ja, nu sitter jag här själv och barnen sover. Funderar över livet och tycker nog att det är rätt så bra. Lite krämpor får man nog leva med, vet att det finns folk som ha det värre och nu när värmen kommer tror jag att jag kommer på mycket bättre och hälften av värken försvinner nog om jag har tur.
Så nu ska jag nog kolla aftonbladet och se vad som hänt under dagen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.