Lång vecka, eller rättare sagt mycket inplanerat på en kort vecka…

Klassmöte och där åkte jag på att bli en ”klassmamma”, simskola, jobb, fotokurs och idag fick jag gå hem från jobbet och det är mindre kul.

I morgon är det att lämna in bilen på servis och sedan hitta en buss hem då jag har svårt att gå nu. Tur är att jag ska till farbror doktor på onsdag nästa vecka.

På kvällen däremot i morgon kommer det bli trevligt, det vet jag redan nu. Vi ska träffas, vi i mitt team och gå till ”Vinoteket” och ha lite personalvård, det kan vi behöva efter det här tuffa året. Så det gäller att vårda min fot väl så jag kommer i väg i morgon kväll.

Idag har jag blivit en stol mammarika, så roligt när Noel får sina städryck. Det är inte ofta det sker, men när det sker så gör han det noga och väl. Jag tror att han fick lite smak sen i onsdags då jag var inne och hjälpte han med att rensa bort två påsar med skräp, för det är lätt att spara på när man är pojkar i 6-8 års ålder.

Det gick så långt i kväll att Noel tog ut alla sina kläder i garderoben och vek ihop allt så fint att både jag och Thomas tappade hakan. Så detta uppmuntrar vi ju att de håller fint på rummen med förhöjd veckopeng. De måste få känna att det lönar sig med att städa och hjälpa till.

Så när jag trodde att Noel sov så hörde jag han smyga i hallen och jag frågade vad han höll på med?! Då sa han att han hade tänkt börja städa byrån i  hallen för den var såå stökig och smutsig… De är inte dumma heller, de hittar ju saker att göra men dör fick mammarika sätta stopp för i kväll. Det är skola i morgon och då måste Noel ha sömn för att orka med.

Ja, annars har det inte hänt så mycket här idag. När jag kom hem och stoppat i mig två starka värktabletter somnade jag och vaknade 4 då Liam skulle gå hem från skolan. Där försvann den eftermiddagen, men jag kan inte säga att jag känner mig direkt piggare med extra sömn.

Går även och grunna på den sista utmaningen från fotokursen. Det är porträttbilder som ska tas, ett helt och ett bröstporträtt på samma person utan att fuska med automatiska inställningar.

Så det blir en stoooor utmaning, inte bara att ta utan att hitta någon som ställer upp. Hade tänkt mig något av mina barn, men det är svårt att få de att lyssna och göra som mammarika vill… Hm, får sova på saken och i helgen måste jag sätta fart för att hinna fota tills det finns något som jag vågar ta med och visa upp på tisdag… Huanamej!!!

Och så har vi världen, vad händer där?! Tja, Tintin, den lille rödhårige filuren är och filurar lite var stans… Finns det verkligen inte viktigare saker att ta upp?!?!

Jönköping, vad händer där?! Tja, det är denna dära fisken (ful fisk) Peter Persson som fiskar efter mycket, men miste visst hela stycket… Gött, seger åt folket!

Och till den största nyheten i Jönet är väl ändå den döda älgen utanför akuten på Ryhov Länssjukhus eller?!!?

Så här löd texten från Jnytt:

Det var vid 19-tiden under onsdagen som förbipasserande vid Länssjukhuset Ryhov kunde se en död älgkalv vid personalparkeringen i närheten av sjukhusets huvudentré. 
Älgen plockades upp av personal från kommunen och Jan Lagerqvist vid jönköpingspolisen säger till Jnytt att älgen troligtvis hade ramlat ner från en avsats vid parkeringsplatserna och hamnade på personalparkeringarna.

Älgen hade tidigare under dagen setts springa på bussgatan utanför sjukhuset.

Ja det var allers från gräddhyllan idag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.