Lussesåååååång…

Lusse Lelle, Lusse Lelle… Lalalalala

bulle

Idag har Liam lussat för oss föräldrar, alla 2:or lussade för syskon och päron. De var så duktiga och de sjöng för fullan hus. Läste så fint och tydligt, kan inte annat än att bli stolt.

lusseJag är ju klassmamma för Liams klass ihop med en annan mamma. Så vi stod för kaffe och saft efter detta fina tåg i gympa-salen. Så många som var i Liams klassrum har det nog aldrig varit förr, men trevligt var det. Efter detta kalasande hjälpte vi till att få ordning i klassrummet så att även de fina fröknarna kunde få komma hem och ta kväll.

Något som gjorde mammarika superglad idag och gjort så att jag bara smälter av kärlek till Liam och Noel är att de är så fina. När Liam kom hem från skolan (han var 5 minuter före Noel) så när han öppnade ytterdörren så hör jag han säga: Oj, vart har jag kommit? Är det här vårt hem? Så fint det är! Så himla kul när de ser att vi gjort fint. För idag har jag nämligen köpt matta, spegel och stol. Så det är härligt när det uppskattas.

lusselelleMen det tog inte slut där över hur glad jag blev. För när Noel kom ca 5 minuter senare så och öppna ytterdörren hör jag han säga: Men mamma, vad fint det är här! Wow, vilka fina mattor! Ahhh, blir så glad och älskar dem så mycket!

Sen när maken kom hem tillsammans efter att vi varit på lusse så fick ju även han se det nya. Men mogen man som han är la han inte ens märke till den ena nya mattan. Dock spegeln och stolen så det är ju alltid något. Kan ju inte få allt här i livet och har jag lyckats fostra två av tre loverboys så får jag nog se det som om att jag lyckats!!!

julklapp

I morgon är det torsdag, det innebär snart fredag och helg. Ledig med familjen. gratulera Alice som fyller 18 nu på lördag och på söndag är det redan 3:e advent… Märkligt, snart kommer Tomten och vi har inte köpt en ända julklapp än om vi bortser hallens innehåll då som var vår julklapp till oss i år.

Lusse (2)

Nä, nu är jag trött i skallen känner jag. Dags för lite vatten då jag känner törst efter den här dagen.

god-natt-sov-gott-2

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.