Lycka!!!

Lycka för mammarika är att vara på arbetet och inser att man får tillfälle att flexa ut och åka hem och övervaka barnen med att mysa i soffan…

lyckaDen lyckan fick jag uppleva idag, vilket gör mig än mer glad då jag inte har sett mina fina pojkar på hela helgen. Tänk vad man kan sakna de där två bråkande yrvädren ändå!!!

Känns att jag varit på jobb hela helgen, allt gror ju igen här hemma när det är tre av det manliga könet som härskar här. Tur är ju då att jag kan styra upp det i morgon då jag har en ledig dag.

Sen efter skolan blir det inte så mycket vila, det ska ju lagas mat och i morgon ska ju även Noah följa med hem får att göra av lite energi mer Liam och Noel. Det brukar göras åt mycket energi från barnen nu då de är en hel bunt med barn som leker ”DUNKEN” varje eftermiddag. Skönt med kompisar för dem i närområdet.

Men snart blir det andra bullar med fördelningen här hemma. Då blir det jag, mammarika som får stå för jobbet och Thomas för markservicen här hemma. Thomas har ju nu inte många dagar kvar som han sak tillbringa på sitt jobb. Måtte det dyka upp något nytt jobb snart, tror att Thomas kommer bli mer eller mindre galen på att göra mina annars hemmasysslor…

9173518336Ja, det brukar väl komma något gott ur något mindre bra och så hoppas jag att det blir för Thomas efter han lämnar Combiplate nu den 25… Han får se det som en mer erfarenhet att lägga sig bakom och vänta in nästa utmaning.

Nähä, om jag skulle ta och  knata in till sovrummet och slå upp min bok som är så spännande. ”Vila i frid” av ”Sofie Sarenbrant”… läs några rader här så märker Ni själv att det är en bra bok:

 

 

 

bild

En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att det måste finnas ett samband mellan dödsfallen. 

Emma Sköld på Nackapolisens kriminalavdelning kopplas in som ansvarig och hon upptäcker ganska snart att detta inte är något rutinfall.

Hade ju önskat att få tillbringa en lyxhelg där, men nu vetti tusan om jag vågar…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.