118 800!

Okej, idag har mammarika vilat upp sig rejält… Jag känner att mina krafter är tillbaks och det ska bli gott att få vardag igen. Har inte gjort speciellt mycket idag, fast jag kom ut även om det inte var länge och långt som jag knallade. Nej, mammarika knallade ut och fram till sophuset för att slänga lite sopor. Efter så knallade mammarika hem igen och sen blev det inte någon mer utgång idag. Men i morgon blir det desto mer flax då jag har massor på tapeten.

Och på tal om tapet så har vi nu beställt hem våra tapeter till rummet och det känns skit skoj. Lite i taget händer inne i rummet men jag ser ett slut, jag längtar såå…

Peter, Katta, Teo och Pascal kom över i eftermiddag för Peter skulle hjälpa Thomas med att spackla upp rummet medans Thomas fixade el grejset till sportarna vi ska bygga in i taket, coolt tror jag det kommer bli när allt är klart och alla möbler är på plats.

I kväll när jag trodde alla barnen sov, alla mina två så tog jag så klart fel. Uppesittare Noel skrämde mig då jag skulle in och ta hand om tvätten på toan, då satt han där och funderade över lite. Men så säger han i alla fall till mig… ”Mamma, den där låten Du vet 118 800, den är så bra” haha, skrattade lite inombords då jag inte vill ta ifrån han den reklamlåten… Snacka om att vara reklamtorsk!!!

Inte bara det, Noel fann en liten ring som passar till en liten tjej. Tror att de har fått den på något läkarbesk då man får välja en leksak när man varit duktig som barn. Men den fann han och kom och kröp upp i mitt knä. Sen frågade han med sin mjukaste stämma som bara Noel kan, ”mamma, kan jag få ta med mig den här ringen till förskolan i morgon så jag kan ge den till Louise?” så underbart med kärlek i den åldern!

Ja, snart är det läggdags för som sagt det händer mycket, mycket i morgon för oss alla fyra. Kommer förmodligen supa i säng, alla fyra i morgon när vi väl är hemma… Men kuliga saker sker ju bland annat då vi ska fira av lilla Sarah som har fyllt två år, vår lilla söta guddotter!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.