Kalas för 9-åringen!

söndagNu är det mörkt utanförrullstol… Inte bara mörkt, utan jäkligt kallt också. Gillar inte detta, mår inte bra i kroppen av den här förbenade isande kylan.  Är i och för sig glad över att det är snö, det gör ju att man har en tro att den här planeten inte är helt förbrukad än och vi har våra årstider kvar. Sen är det ju en aningen ljusare ute när snön ligger vit,d et går ju inte komma ifrån.

Så hade det inte varit för den där förbenade olyckan 1999 hade jag nog uppskattat snön mycket mer än jag gör idag…

 

Idag har vi firat systerdottern Kayliegh, 9 hela år. Tänk så tiden gör fort för barnens kusiner, de blir äldre de med. Hon vart i alla fall glad för vad hon fick (Syster Kitty fick fixa present), ett par ridhandskar och en snygg ridtröja. Tror det var från Hööks. Nåväl skit samma, hon vart nöjd och glad.

Syrran (Mariette) hade ju i alla fall fått sitt kök klart och det vart riktigt snyggt, så kul för henne. Skönt att hon är en aningen rörligare nu och inte lika handikappad som för någon vecka sedan. Det rullar på kan man säga…

Nu är det snart hög tid att krypa till kojs. Klockan är mycket och det är ju en dag i morgon med som vi ska orka med. Dessvärre har inte de små kommit till ro än, tur de är lediga i morgon med. Annars så skulle det nog inte vara roligt att vara fröken till två trötta killar, de är ju inte de mest muntra barn jag har när de är trötta.

Så det är väl lika bra att ta tag i saken och få i säng dem så att jag sedan kan ta hundarna på sista rundan och sen bums i säng…

Ha en härlig vecka alla där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.