12 oktober är över…

 

Okej, den 12 oktober 2010 är snart över för mammarika, den är över för Noel som har träffat John Blund för länge sen.
Idag kom Noels gudmor Catharina upp och gratulerade Noel, ja det var inte bara Catharina för Eva, Siv, Linn, Siv, Katarina och Susanne kom även på lite besök med en massa paket till Noel.
Noel konstaterade efter idag att han faktiskt haft tre kalas och nu var han fem år. Det konstaterandet var ju helt sant, visst har det blivit tre kalas och nu är han fem år.
Thomas hade tur i oturen, men mest tur tycker jag då han fick ändra sin arbetstid idag. Han fick rusa till jobbet och arbeta dag i stället för kväll och på så vis kunde även Thomas vara med och fira Noel på hans dag.
Mammarika hade slagit på stort och gjort tacos, en riktig 80-tals måltid men ack så god. Tror inte man kan tröttna på tacos någonsin, inte mammarika med familj i alla fall.
Ja, dagen har flutit på och kvällen ligger mörk över gräddhyllan och omnejd. Trött är mammarika med men hoppas på att hinna läsa en eller två rader innan det är dags att bege sig in i drömmarnas värld. Kanske ska drömma att jag är i Maldiverna och solar, vilar, tränar, gottar sig som tant Marie just nu gör. Eller kanske ska drömma om en solsemester med min make i något exotiskt land med massor av sandstränder och soliga dagar, eller helt enkelt bara sova gott?!
Nepp, nu s sängen med en omväg förbi toaletten för att borsta av gaddarna en aning…
Natti natt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.