13 december…

13 december är här och det är år 2011. Fasen vad det rullar på här, på söndag är det redan 4e advent och då ska vi åka hämta julgranen som Thomas noga har tittat ut. Det blir inte som förra året då granen hade mest mellanrum än grenar och barr…

Igår vabbade jag för Liam. Det är omöjligt att värja sig mot förkylningarna som haglar över landet, tur är att inte allmäntillståndet är allt för dålig utan att det orkas bråka med lillebror lite också. Idag slipper vi vabba, Thomas byter av mig nu vi 14 tiden, perfekt ju.

Fick ett allvarligt samtal i morse av Noels hjärtläkare, de vill ha grönt ljus om operationen nere i Lund. Det som var svårast nu tycker jag att det är upp till mig och Thomas vilken typ av operation det ska bli. Känner mig vilsen. Antingen en kateter operation eller öppna bröstkorgen. Rent spontan tyckte ju jag det första förlaget då jag hörde det, men då kan det bli att de inte lyckas och måste göra genom bröstkorgen efter.

På båda alternativen vart det komplikationerna som kan uppstå, så det är lite att funderar över. Jobbigt, jobbigt och jobbigt tycker jag det är…

Ja, det tåls att tänka på och diskutera. Undra hur fort det kommer en tid nu då han ska ner till Lund, hoppas nu det inte blir innan nyår i alla fall… Usch, min lilla Noel. Han ska visst få vara med om mycket han. Axel ur led, borttagna tonsiller, sprucken haka som blev hoplimmad, två svalda magnetkulor, ett snitt i axeln då de skar upp magen på mig när han föddes. Så jag undrar ju vad komma härnäst då han bara är 6 små fjuttiga år.

Nu till gruvan…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.