136 sec

Idag var jag hos tandis med Liam, vi var klara innan vi var där kan man säga. Ja inte tekniskt sett men om man tittade på klockan så var vi kara innan tiden. Tur att vi var i god tid för vi fick komma in 10 minuter innan utsatt tid och hela vistelsen tog ca 136 sec. Det var det snabbaste jag varit med om hos tandläkaren.

Liam var super nöjd för det fanns en haj i den lilla leksakskorgen att välja. Så nu har Liam ett leende på läpparna och inte bara det han slapp att borsta tänderna i kväll. Det kan ju inte bli bättre tyckte Liam.

Nu sitter det två små trötta kids i soffan och tittar på barn tv och ögonen är nere vid knäna. Det kommer bli en tidig kväll för i morgon är det full späckat på schemat. Förskolan hela dagen sen direkt till kören och sen hem till sängen. Ja så ser den trista vardagen ut, det är ju tur att det gillar att gå till kören för det dövar ju det dåliga samvetet att man inte hinner umgås på hela dagen utan måste jobba.

Tur att det går mot ljusare tider för det behövs nu efter den långa mörka vintern som inte varit så vit i år heller… Undra när det är dags att ändra klockan tror allt att det är snart?!

Hej hopp, Soffipropp!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.