15.47 till 15.55

15.47 och jag är själv hemma.

Dagen har rusat iväg och nu sitter jag här ensam hemma, de andra i familjen drog sin kos mor torpet för att tillbringa en helg i det härliga, tysta och underbara livet på torpet.

I morgon är det ju marknad där så det blir väl lite livat och lite annorlunda än vad det brukar vara men annars rullar nog dagarna på som vanlig och så vips så är det söndag för de och det är dags att åka hem.

Jag har fixat här hemma och gjort precis klart två pajer som jag ska ha med mig till Eva som vi ska mumsa på. Det blir ju lite annat gott som kräftor till med. Sen kan jag tänka mig att det slinker ner en å en annan klunk cider som jag har köp… Snapsen får någon annan stå för!

Blir hämtad klockan sex så jag funderar på om jag skulle ta mig i kragen och hoppa in i duschen så jag blir klar i tid. Vill ju inte gå med bara ett sminkat öga eller kanske missat att ta på mig byxorna i all stress…

Så tillbaks till verkligheten nu har klockan slagit 15.55

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.