17 alvedon

Måndagen är över och det är snart dags att krypa till kojs. Dagen har varit toppen förutom att det då värker som en böld i röven eller något liknande. Tur att Alvedon finns och en härlig Thomas som har masserat mig lite i nacken när jag kom hem. Fast jag har jobbat hela dagen och det var skönt att slippa åka hem i förtid.

I morgon ny dag och nya tag, då är jag ledig och ser fram mot att umgås med mina guldkorn. Hoppas även att solen ska titta fram lite mer än vad den gjort idag för det brukar hjälpa avsevärt med lite mer värme. När jag åker till Cypern så kommer jag förmodligen att må som bäst för det gjorde jag sist jag var på alcudia. Hoppas verkligen att det blir lika denna gång så jag får en perfekt vila och lite ny energi.

Nu har Thomas köp och fixat ett nytt virus program till mig som skulle va så bra. Hoppas att det håller måttet, jag lär väl förmodligen inte märka skillnaden på den gamle och den nya jag har nu. Men jag lite på att denna är bättre som han säger.

Mår jag bra i morgon så ska jag baka en sats med bullar med barnen för det var ett tag sen och Liam bara älskar att baka, ja även äta bullar. Han har nog fått det från sin kära far, för där slinker det ner några med.

Fast med den ”nya Thomas” kanske det är slut på bull ätandet?!?! Han har blivit så duktig på kvällarna nu när han står där på sin stepp maskin. Idag har jag inte sett att han har klivit upp men jag har ju jobbat så han kanske hoppade upp några steg innan jag kom hem?!?

Annette kommer på fredag kväll och ska äta lite här. Har bjudit henne hit för hon fyller år och det passade inte denna gång att åka ut till Löckna. Så i morgon eftermiddag hade jag tänkt att åka köpa andra delen till present från barnen, Thomas och mig. Hoppas att slutresultatet blir bra för annars vet jag inte var jag ska göra?! Vet inte än vad jag ska göra för mat att bjuda på, först hade jag tänkt räkpaj. Men nu har jag ätit det några gånger den senaste tiden, det är rester sen Kittys kalas och nu börjar jag bli trött på den. Jag får tänka ut något i veckan.

Lite tandborstning och lite smörj i fejan, sen sängen!!

 

Det är för väl att lögnen finns – för tänk om allt man hörde var sant.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.