180 i början men lugnare sen…

 

Idag har jag åter igen haft en läkande, helande dag, ja en riktigt må gott dag. Började dagen tidig som vanligt, det är samma rutiner, vakna barn och morgonbestyr i 180 för att hinna i tid till både skolan och förskolan.
Därefter var det ett träningspass hos sjukgymnasten i en timme och sen hem och duscha för att åter igen ge mig ut. Först en promenad i skogen med Stella och sen tog jag bilen till Anna, Linn och Lukas och slurpade i mig två koppar kaffe.
Sen tvingade jag ut alla för att ta en ny promenad med Stella, men det var inte så svårt att övertala för Anna, Linn och Lukas var jätte sugna på att gå en runda med Stella och mig. Solen sken och jag med den, kan ju inte bli bättre höstväder när solen skiner, lagom kallt och alla dessa vackra färgerna på alla löv (låter som jag blivit religiös)…
Sen var de det där med klockan som tickar på och som vanligt när man har kul går klockan nog allt lite snabbare än vad den gör när man har tråkigt. Nu var det åter igen dags att fara tillbaks och bli lite mammarika, först hämtade jag Liam. Han gick med mig till bilen och stannade där med Stella medans jag gick in på Lidl en liten sväng för att kolla läget (Thomas gillar inte det, det är ju en konkurrent).  Ut igen och in i bilen för att styra upp till den härliga gräddhyllan och hämta hem Noel.
När vi kom hem plockade jag undan det som jag inte han på den stressiga morgonen, för Katta, Pascal och Teo skulle komma över på lite lek och fika. Det slutade med att de stannade över på kvällsmat med till Liam, Noel och min glädje. Alltid kul att ha någon här och Thomas jobbade över så vi var ändå själva.
Sen gick de hem för som jag nämnde ovan så tickar klockan på rejält fort…
Sen fick jag mig en glad överraskning, Alice och Jenni ville komma över på en tjöt stund och det är alltid lika trevligt och kul att ha dem här. De satt någon timme och sen bjöd jag på mannagrynsgröt som alla vi fyra slurpade i oss, Thomas hade släppt alla konserver, brödlimpor och personalomsorg och begett sig hem för att avnjuta den goda gröten tillsammans med oss.
Det var i och för sig lite, lite svårt för oss att få ut Thomas till köket, han hade det väldigt svårt att släppa spelkonsolen till PS3 och det nyinköpta spelet han absolut var tvungen att köpa på Ullared igår. Det är lite magiskt det där för det går inte prata med Thomas när han sitter där och spela, han är ett med spelet…
Nu, nu är mammarika trött men nöjd med dagen. I morgon blir det nog en lika bra om inte ännu bättre dag, det känner jag på mig. I morgon ska mammarika städa, dricka kaffe, städa, läsa lite bok, kaffe, städa och så vidare tills det är kväll och maken kommer hem! Kan ju inte bli bättre eller?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.