1:a advent & julkort!

alt

Idag har vi haft en riktig familjedag med soft och kul. Efter frukost åkte vi ut till Knivshult och ända bort till stallet för att göra lite jul foton som jag gör varje år på barnen. Men det måste jag säga det blir svårare och svårare för varje år för nu har barnen så egna starka viljor.

alt

Men efter lite försök och stök så fick jag lite bra foton på mina små gullungar. Siri, Sebastian & Pelle blev också fast på bild men även där tog det sin tid innan alla satt på sin plats och log tillsammans.

alt

 altalt

Efter detta så vart vi lite frusna och min kaffe tarm började göra sig hörd. Tur var att Thomas åkte till Coop och köpte lite lussebullar och en flaska glögg för det är ju faktiskt 1:a advent idag och det bör ju firas lite.

alt

Så hem med alla små lortgrisar som hoppat i leran och allt dy vid stallet och in med de i grov entrén. Ja, till och med jag gick in den vägen fast jag var inte lortig jag är ju en stabo som håller mig borta från gödsel och annat lort hehe…

altalt

Stefan var inte direkt piggelin idag den stackarn men han kom upp när det luktade kaffe och lussebulle han med. Efter den goda fika vart det lite Buzz och jag får säga med lite låg röst att Stefan var väl mästaren. Men måste påpeka att jag vann en gång jag med. Ida smet under tiden och tog sig en ridtur i skogen, Pelle hunden fick följa med och andas lite frisk skogslukt han med.

alt

Middag i Knivshult är inte dumt, idag på menyn vart det Pizza från Tenhult så nu har jag testat det med och det gick ju ner det med. Mätt och go och en kopp kaffe på det så vart dagen perfekt.

Så här kan det går när barn inte vill göra som man säger. Men det är fruktansvärt kul att titta på det nu i efterhand för de är allt för roliga de små liven… Kan ju inte påstå att jag ser om mnia barn är med på fotot, eller?! Jo, det kanske är de två som göms bakom luva och stjärna…

altalt

Barnen passade på att leka lite till och nästa gång jag tittade på klockan hade den slagit efter 16 och det var åter dags att inta gräddhyllan…

Nu sitter jag här och är lite frusen men ska väl snart bli varm i kläderna för klockan 20:30 är det soffa mot soffa buzz med Elvbäcken… det ser jag fram mot!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.