2 kameror & tyst

Weehaaa! Japp nu sitter mina tre goingar i bilen upp till Skänninge. Jag går här hemma och fixar undan frullen och allt annat som har hamnat där det inte ska vara.

Min mobil ringde nyss och jag svarade, det var Thomas. Tänkte först jaha, vad har vi glömt nu?! Men ack så fel jag hade där… Thomas säger till mig: Vet du vad Liam sitter och håller i nu? Nä sa jag det vet jag inte. Kameran, den som har varit borta. Jag började skratt för man kan inte annat göra än att skratta åt det. Nu har vi två bra kameror och det är ju helt fantastiskt!!

Har satt på bra musik som Outi var och lämnade i morse som vi ska ha i morgon, så med en kopp kaffe i handen och musik så går det som smort här!

Japp, säg omelett!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.