3-4 veckor innan svar…

Men hallå… Vart har tiden tagit vägen?!

För länge sjukskriven inser jag då jag nu kommit tillbaks i arbete inser att jag inte hunnit titta in här ens en liten gnutta.

Men jag var tvungen att sätta mig här och gå igenom lite mejl och annat.

1142_kampanjbild_dove

Nu har jag gjort klart min Buzzkampanj för Dove, Pure & Sensetive. Kan varmt rekommendera den här För Er som har torr och lite ömtålig hud. Ja, även till Er som inte gillar parfymerade cremer. Mina barn gillar den och de är inte alls glada att behöva bli smörjda. De brukar klaga på att det svider när de är för torra, men inte den här gången!!!

I morgon är det fredag och då är det jobb hela dagen. Men jag kommer att avsluta fredagen med något helt olikt mig. Efter ett 6:45-16:30 pass på jobbet blir det ett 17:30-18:30 pass Bodybalance- Rörlighet, styrka och balans i fokus. Jag och min syster-yster Kitty-Lou ska ge oss på outforskade marken, ja inte vildmarken (eller det kanske just är vildmarken?!?!) utan  i en fitneslokal…

88ca02bfc813ff33a0e6ced1c8f123b4d3fc567f96f83ea1f272afd1ed375cb1c66c8088d404dc2f0d54b4d0c8188635b7c32fd291d7941bda2a848af1c10d73

http://www.huskvarnafitness.se/

 

Blir spännande och kanske blir det fler gånger…

Thomas ska ju börja träna där med Arne (syster-ysters kärlek) så nu gäller det att inte mammarika blir en soffpotatis då kidsen både tränar Tennis och simning.

Veckan som varit har inte bara innehållit jobb. Jag var med Noel på Barn- och ungdomsmedicinska kliniken Länssjukhuset Ryhov och gjorde ett nytt ultraljud, EKG och blodtryckskoll.

Förväntansfull över resultatet av sista operationen i november. Dock var det inget roligt resultat då det knappt har givit något resultat av sista ballongsprängningen. Det som gjorde ont i mammarikas hjärta var att Noel tidigare i veckan ville att jag skulle komma in till hans rum så att vi kunde prata lite.

När han låg där och pratade i sin säng innan han skulle sova så sa han: Mamma, jag har två önskningar… Mammarika är inte i vanliga fall så nyfiken, men nu vart jag ju det så klart. Så jag frågade vad det var för två önskningar han hade.

1. Att blir klar med alla operationer i Lund (undra hur mycket han går och tänker på det hära??? Usch)

2. en iPhone 5

Vist är de underbara… Men då berättade jag för Noel att jag också hade två önskningar och Noel är däremot jättenyfiken (säkert efter sin far) ville genast veta vad mina två var.

1. Att blir klar med alla operationer i Lund

2. en iPhone 5

resultatet av mina önskningar blev ungefär så här: VA, ÖNSKAR DU DIG LIKA SOM MIG?!?!…

Mmm.. Så nu är det bara att vänta i 3-4 veckor på att de ska höra av sig om det blir tidigare operation än vad som var tänkt eller inte… Jobbig väntan ska Ni veta!!!!

Nej, nu sängen och sova för i morgon blir det ju en ovanlig dag… ja menar kväll!!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.