3/4 av familjen Strandqvist…

Idag efter att jag hade jobbat så hämtade maken upp mig i staden så åkte vi hem tillsammans hela familjen. Thomas kom direkt från torpet och för övrigt har han gjort en liten blogg om torpet och kojan de bygger på…

Satte mina små smutsgrisar i badkaret för att få bort all lort de har dragigt på sig när de har lekt i geggamoja och annat konstigt nere på torpet. Väl uppe så ringde Stefan och var på väg hit och denna gång så var Siri och Basse med. Liam och Noel belv så glada så att det var fullt med lek och stoj. Ja till och med Stella blev glad över att det var liv och rörelse och var med på ett litet hörn, Siri var väldigt förtjust i Stella och kramades lite med henne…

alt

Så tre fjärdedelar av familjen Strandqvist fick mumsa på hembakta bullar och köpt saft, där går gränsen för vilken husmor jag är hehe… Men skoj var det att avsluta kvällen för barnen med massor av lek och vem vet, men det såg allt ut som om Strandqvist kommer att få en Jonsson i familjen om vi ska gå på bevismaterialet jag fick fatt i… Ja, titta själva så får Ni se om Ni inte tror mig…

alt

I väntan på fikat, Siri talade om för mig att hemma så övar hon på att vänta tills man sagt varsågoda. Det var förståndigt tyckte jag, Liam vart självklart sugen på fika så där var det svårt att vänta men det gick med nöd och näppe…

altalt

altalt

Ja, det var fullt med lek och massor av kel av det lilla monstret…

alt

Basse tittade lite på Svamp Bob fyrkant och berättade att Svamp Bob Fyrkant gjorde så här med sisn mun…

alt

Titt ut får jag vara med på bild Marika??? Undrar Siri och självklart får en liten söt prinsessa vara med på bild, mer än gärna…

alt

…och Basse får vi ju inte glömma, lik sin far tycker jag men nog ser man att Ida har varit med i leken…

alt 

Liam blev så glad över att Siri och Basse kom att han både ville kramas och leka, det var gulligt av Liam. Noel är den som brukar ge kramar och Liam snål så jag blev lite förvånad över att det var Liam som ville kramas. Men det var ju respons som Ni ser så jag passade på att ta fram kameran och fånga det på bild.

alt

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.