3+ gånger 2= med toppen!

 

Idag är det söndag och nu är det redan mörkt utanför mitt fönster. Haft en riktig soft dag med familjen och lite senare en bio med Annette. Det var ju dags att ge Annettes sin födelsedagspresent som var en bio och fika med mig, inte illa att själv få vara med i presenten…
Fast innan jag träffade Annette han vi med att tillbringa förmiddagen hos familjen Silvert med lite kaffe, saft, kaka och lek för barnen. Sen skulle de vidare på kalas och vi hem för att göra middag. Sen rullade ju dagen på och det var dags att se film på bio.
Såg ”Bröderna Karlsson” och fick mig massor av skratt, kan varmt rekommendera filmen. Den fick 3 Jonsson av 5 möjliga, ja 3+ alltså. Men mitt filmtittande tog faktiskt inte slut där. Nu har maken och jag sett It’s complicated” på dvd och den var minst lika kul Thomas skrattade så han nästan satte i halsen och jag blev lite generad en och en annan gång men kul var den och även den fick 3+ Jonsson av 5 möjliga.
Nu ska jag sova och hoppas att det blir en bra dag i morgon med. I morgon blir det att vabba med Liam då han har åkt på svinkoppor till min fasa. Typiskt att det ska komma sådant mitt i sommaren, men som sagt mammarika är uppfinningsrik och tar Liam i bilen och far till Ullared. Nytta med nöjde är alltid bra!
Nu, natti natt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3+ gånger 2= med toppen!

 

Idag är det söndag och nu är det redan mörkt utanför mitt fönster. Haft en riktig soft dag med familjen och lite senare en bio med Annette. Det var ju dags att ge Annettes sin födelsedagspresent som var en bio och fika med mig, inte illa att själv få vara med i presenten…
Fast innan jag träffade Annette han vi med att tillbringa förmiddagen hos familjen Silvert med lite kaffe, saft, kaka och lek för barnen. Sen skulle de vidare på kalas och vi hem för att göra middag. Sen rullade ju dagen på och det var dags att se film på bio.
Såg ”Bröderna Karlsson” och fick mig massor av skratt, kan varmt rekommendera filmen. Den fick 3 Jonsson av 5 möjliga, ja 3+ alltså. Men mitt filmtittande tog faktiskt inte slut där. Nu har maken och jag sett It’s complicated” på dvd och den var minst lika kul Thomas skrattade så han nästan satte i halsen och jag blev lite generad en och en annan gång men kul var den och även den fick 3+ Jonsson av 5 möjliga.
Nu ska jag sova och hoppas att det blir en bra dag i morgon med. I morgon blir det att vabba med Liam då han har åkt på svinkoppor till min fasa. Typiskt att det ska komma sådant mitt i sommaren, men som sagt mammarika är uppfinningsrik och tar Liam i bilen och far till Ullared. Nytta med nöjde är alltid bra!
Nu, natti natt!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3+ gånger 2= med toppen!

 

Idag är det söndag och nu är det redan mörkt utanför mitt fönster. Haft en riktig soft dag med familjen och lite senare en bio med Annette. Det var ju dags att ge Annettes sin födelsedagspresent som var en bio och fika med mig, inte illa att själv få vara med i presenten…
Fast innan jag träffade Annette han vi med att tillbringa förmiddagen hos familjen Silvert med lite kaffe, saft, kaka och lek för barnen. Sen skulle de vidare på kalas och vi hem för att göra middag. Sen rullade ju dagen på och det var dags att se film på bio.
Såg ”Bröderna Karlsson” och fick mig massor av skratt, kan varmt rekommendera filmen. Den fick 3 Jonsson av 5 möjliga, ja 3+ alltså. Men mitt filmtittande tog faktiskt inte slut där. Nu har maken och jag sett It’s complicated” på dvd och den var minst lika kul Thomas skrattade så han nästan satte i halsen och jag blev lite generad en och en annan gång men kul var den och även den fick 3+ Jonsson av 5 möjliga.
Nu ska jag sova och hoppas att det blir en bra dag i morgon med. I morgon blir det att vabba med Liam då han har åkt på svinkoppor till min fasa. Typiskt att det ska komma sådant mitt i sommaren, men som sagt mammarika är uppfinningsrik och tar Liam i bilen och far till Ullared. Nytta med nöjde är alltid bra!
Nu, natti natt!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.