3 kassar…

Efter två koppar kaffe är resultatet tre kassar med barnkläder som är utrensat. Jag är riktigt nöjd med mig själv för jag är p god väg att fylla en fjärde men då med vuxenkläder. Så mycket plats jag har i alla skrymslen efter denna gigantiska utrensning. Måste nog planera in en Ullareds resa snart så att jag kan fylla upp alla de små tomrummen som har blivit.

Nu har Noel och jag fikat lite, ja jag tog en vitamin drink ”Berocca” eller va den nu heter. Noel fick en pinn glass som jag utlovade i går sent på kvällen. Noel vaknade av värsta mardrömmen och var helt hysterisk, jag har aldrig sett han så innan. Tänderna skakade och han gallskrek av skräck, det var riktigt otäckt att se Noel så rädd. Då försökte jag lugna han och lovade att vi skulle mumsa på glass idag, det hjälpte föga men jag hade ju lovat.
 
Frågade lite försiktigt om han kom ihåg att han hade varit rädd och ledsen i går kväll. Då sa han att han drömde när han sov och att han satt i T-rexens mage… Undra om det var det han drömde, lär väl aldrig få reda på vad det var för otäckt?!
 
Idag ska jag ge mig på att göra kyckling, har ju inte gjort det sen jag var sjuk. Men idag har jag tinat den och ska ha den länge, länge i ugnen innan jag vågar ta ut och äta den. Noel har valt ris till så det får jag väl göra då, helt okej mat.
 
Igår köpte jag nya gardiner till barnens rum på torpet som vi håller på att renovera, längtar tills det är helt färdigt. Regna kom idag och jag stod och tittade ut, skönt att vara inne då. Hoppas att det är uppehåll när jag och Noel ska ge oss ut till förskolan för att hämta hem Liam.
 
Jag hade velat åka upp till Ikea idag men kan dessvärre inte det idag heller. När maken kommer hem ska han på styrelsemöte och då går hela kvällen åt det. Jag har inte någon lust att släpa med mig två trötta go ungar för att åka till Ikea och titta på möbler heller så jag får snällt vänta och ta det en annan dag. Men jag har i alla fall beställt massage tid till mig denna månad, nu har jag något att se fram mot. Så den 26 ska jag på massage det ska bli skönt, ska se om jag kan få en klipp tid samtidigt så har jag gjort alla måsten på mig inför sommaren hehe…
 
Vill ju vara fin i håret inför bröllopet som vi ska gå på den 8 aug, äntligen ska de säga ja till varandra Niclas och Lena-Marie. det ser vi fram mot alla, men innan det så är vi bjudna på ett dop och en konfirmation. Jösses vad mycket det blev nu när jag tänker efter, fullt upp med evenemang ju. Fast dock så kul med lite fester här och där…
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.