3 månader till julafton i morgon!

 

Idag är det den 23 september och det innebär ju att i morgon är det 3 månader kvar till självaste julafton. Herre jösses Amalia vart har tiden tagit vägen, när tog semestern slut, när slutade sommaren och när började hästen?!?!
Men å andra sidan är det bara 9 månader kvar tills semestern börjar, så även där knappa vi in på tiden… Härligt!
Idag ska jag jobba kväll, men för det innebär det ju inte att jag får sovmorgon som jag önskade mig. Nej, Liam ska ju till skolan så det vart ju bara att kliva upp och se glad ut. Noel, han vaknade innan så han slapp jag och väcka för även Noel hade ju kunnat få sovmorgon om inte Liam vart tvungen att gå till skolan.
Har gjort en himla massa nu på morgonen och tidiga förmiddagen. Noel och jag har städat hans rum, bra att de får hjälpa till. Mammarika är inte någon curling mamma inte, nej de ska lära sig även om de inte gör så mycket så är de delaktiga.

alt

Efter det så passade jag på att damma vårt sovrum och sen en sväng i hallen. Jag funderar över varför vår bostad attackeras av damm jämt och ständigt?! Hinner ju knappt damm upp dammet innan det ligger nytt damm, märkligt.
Snart ska jag lämna Noel på förskolan för att sedan gå hem en stund och läsa en bok eller vila lite innan det är dags för gruvan. Började på boken ”100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann” med Jonas Jonasson, den är kanoner och då har jag inte kommit långt så jag väntar med spännig och vill veta hur berättelsen slutar!
Nu, dags att sätta fart!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.