3 meter krokodil!

 

Okej, status uppdatering och det är halvlek in på dagen. Frukosten avklarad! Maken iväg skickad! Sängen bäddat! Soporna ute! Morgonkaffet lite försenat men är nu i magen!
Ja, det var väl vad som har hänt här hemma på den snoriga och hostiga gräddhyllan, en liten blandning med feber så har jag lyckats skapa ett småbarnsliv inpå hösten med allt som hör till och lite mer… Elaka baciller som sätter sig på de små, ugh!
Har ju inte så mycket att ta mig för så jag passade på att börja storstäda inne på Noels rum, även där är jag i halvlek. Så nu ska jag snart ta och sätta igång med det sista så jag kan förflytta mig över till Liams rum och även få det gjort. Lite nytta i mitt vabbande då jag inte kommer iväg på något skojigt.
Barnen är måttligt roade och gnabbas mest, fast jag kan inte klandra dem… Att gå på varandra så länge och så nära tär på en, precis som jag är på maken min. Det är då hornen växer ut på mammarika och jag gnabbar på han mest hela tiden. Tur är väl att jag gör det med ett litet leende på läpparna så jag ända har en glad make när jag väl ska somna.
I natt när jag vaknade till så kom jag tänka på krokodiler, lite skumt men när jag tänkte på dessa bestar kom jag på när Liam var 4 år och gick på avdelningen Jorden på Jära gårds förskola. Då skulle alla barnen i hans grupp göra ett djur som skulle skydda deras naturgård som de har där.
Jätte sött att titta på alla dessa små skapelser barnen hade gjort, mestadels små igelkottar eller sniglar i lera men sen så kom jag till Liams djur och vad hade han valt?!? Jo, en krokodil och då menar jag en realistisk krokodil, inte någon liten en inte. Nej, Liam hade helt sonika bestämt sig för att ska det göra så ska det göras ordentligt så en tre meter lång krokodil hade Liam skapat med lite hjälp av fröken.
Det som de hade mest roligt åt var den dagen då Thomas skulle hämta hem barnen och det var dags att börja tömma inför slutet på terminen och han skulle få in denna gigantiska krokodil i bilen, den synen hade jag velat se men mi9ssade dessvärre. Men däremot fick jag hjälpa till att sätta upp denna stora krokodil på Liams vägg och den tog nästan hela sidan av rummet, inte illa det inte!
Men nu ropar Fido att han vill suga lite på Noels rum!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.