3 timmar & några till…

 

Dagen har innehållt mer än 3 timmar…
… 3 timmar hade ju jag för mig själv i morse men av de tog jag mig tid till att åka till ÖB, IKEA och Lidl och när mina ärenden var klara där hade jag ca 10 minuter på mig att hämta mina små barn. Så in med bilen i garaget och sen i snabb takt till förskolan för att hämta hem de små.
Satte igång med lunchen direkt när jag om hem för Liam vart vrålhungrig. Idag testade jag något nytt och det vart uppskattat så det får det bli igen. Hade köpt hem bläckfiskpinnar, såg ut som fiskpinnar och till det gjorde jag gott potatismos. Både Liam och Noel bad om en extra portion så det måste ha smakat bra.
Efter detta blev jag jätte trött så jag la mig och vila, hade tänkt läsa lite i en tidning men somnade ifrån den. Vaknade av att Liam stod vid min sida på sängen och ville ut och leka. Så det var bara att stiga upp ur min sköna lunch sömn och ta på varma kläder. För idag har det varit jätte kallt och jag går här och små fryser lite hela tiden.
De kom in efter lite mer än en timme och då hade de sin kompis med sig in. Sen vart det full lek och jag fick sitta och ta det lite lugnt med en kaffe kopp i soffan och slö titta på tv. Hen helt perfekt dag när kroppen inte har mått så bra att få ha haft så mycket vila och egentid även om de små har varit hemma.
Nu har min älskade make kommit hem och det känns skönt. Thomas är lite trött idag för att höjdare på Wonka hade visst smakat lite starkt så kroppen vart lite gammal för att vara piggelin idag. Tur att vi har tagit ledigt i morgon så vi kan ta det lite lugnt innan allt sätter igång i morgon.
Ser fram mot att gå hem till Katta med familj i morgon och ha det lite mysigt. Liam och Noel blir mer än glada för de hat tjatat om att de vill gå och leka med Pascal och Teo och sen titta på deras fåglar som de har införskaffat sig.
Nu ska jag ta mig lite vatten och hoppas på att skalle banken försvinner från min hjärna!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.