34 år som polis!

Nu sitter jag här och hösten har kommit, det känns väl i luften nu. Nu är det inte de snälla varma vindarna som drar förbi och rufsar till mitt hår utan nu är det de mer kalla och hårda vindarna. Men jag tror att det kommer att bli en bra höst och ha med sig lite härlig höstsol innan den kalla snön faller vit på gatan.

 
I kväll när vi satt och åt kvällsmat och för en gång skull i samlad trupp så började Noel och Liam och prata om tjuvar och att polisen tar tjuvar. Då kom de på att farfar hade ju varit polis så det vart ett samtal upp till farfar för att höra om farfar hade fångat några tjuvar. Sen frågade de hur länge farfar hade varit polis och då fick jag veta att i 34 år har farfar tjänstgjort som polis, det är inte illa det inte!
 
Det är mycket frågor nu och det är svårt att ge svar på allt men jag gör ett gott försök. Sen så hörde jag av någon klok kvinna att även om det är jobbiga frågor så är det de bästa att tala om precis som det är för de köper det och det blir inte så mycket mer av det. Liam vill ju gärna veta hur fröet kom in i magen så det blev en bäbis, det är där jag tyckte att det blev jobbigt att svara…
 
Vi åkte och storhandla och det gjorde även alla andra i Jönköping, det upptäckte jag när jag stod där i kön. Hade totalt glömt bort att det var lönehelg. Det passade oss så bra i dag för båda var ledig i eftermiddag och vi hade inte något annat inplanerat. Men vi tog oss ur alla affärer och fick till oss det vi var ute efter så det är skönt att det är över nu på ett tag.
 
Nu har Thomas gett sig av ett par timmar men han är inte så långt borta, han sitter nere i sin bunker i föreningslokalens källare och håller på med datan. Det var visst en massa bokningar och annat som var nödvändigt att göra nu. Så då passade jag på att sätta mig här en stund. Barnen har precis lagt sig men som vanligt hör jag nu hur lilla Noel är uppe och gör något…
 
Nu ska jag dra vidare och vara en liten soff potatis ett tag, det är något man bör pröva på en fredag när man är ledig!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.