4-1, homosapien!

Nu har gubben kommit hem från innebandy träningen och han var alert, det brukar han inte vara. Men HV spelar ju och det ville han ju egentligen inte missa. Så han rusade in och ville se på kanal 9 och jag tittade på kanal 4 om Josef F monstret. Jag fick snällt ge mig för på sovrums tv har vi inte lyckats få in den kanalen än.

Hör nu hur han ropar ”Yes, Yes 4-1” medans jag sitter här och funderar på om jag ska fortsätta och vika tvätten som jag höll på med under tiden jag tittade på tv. Ja, jag är kvinna ända ut i fingertopparna så jag KAN göra flera saker samtidigt. Till skillnad från män som har bevisat i århundrade att det är omöjligt att göra två saker samtidigt. Inte bara det, de har även utvecklat selektiv hörsel. Det hemska är att det börjar i tidig ålder den där åkomman. Jag märker det på mina små prinsar ibland och den äldste har inte fyllt fem, undrar hur det blir vid tio års ålder då.

Fast det som är bra med män, det manliga könet är att man kan faktiskt lära de vissa saker men det tar tid. Det bästa sättet att lära dem är att låta de tror att det kom på det först. Sen att du vet själv att du kanske har talat om det tio gånger innan det spelar ingen roll.  Bara att de får tror att de kom på det så brukar det funka och då blir det mer intressant för de att utföra/göra det som man sen ber dem om. Mmm tänk på det, bakom en framgångsrik man står det alltid en ännu framgångsrikare kvinna.

I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.