40 år & kris?!

altJag har tjatat på min stora syster Kitty-Lou väldigt länge nu att hon ska skaffa sig facebook. Men hon har varit stark motståndare till detta och blankt svarat NEJ!!! Har gett upp hoppet om att hon ska börja med facebook.

När hon fick höra om att jag skulle starta en egen hemsida så blev hon mer intresserad och tyckte att det är en mycket bättre Idè, vilket i och för sig gjorde mig glad. Vad som hände mellan Lördag och Söndag nu vet jag inte men… Kitty har skaffat sig facebook och har nu på några timmar redan en hel del vänner där. Nu till frågan! Har hon gett vika för alla som tjatat på henne eller är det bara en 40 års kris?!?! Avgör Ni? Själv tror jag att det är en kris ;-), inte en kris som gör henne sjuk utan en positiv kris. Ja, hon hänger liksom med i det nya att träffa vänner över nätet och inte sitta på ett Cafèe och dricker en kopp som man gjorde förr.

40år och en spik till i kistan. Rynkor som börjar synas för man kan ju inte allt för länge skylla på att man har skrattat sig till alla eller?! Hon har ju sina intressen som hon håller hårt på. I somras så var jag nog på alla halva smålands NATURRESERVAT, det slår Ni inte på 4 veckors semester. 

Kitty fick till och med Thomas intresserad av att åka till Skurugata/hatt. En solig dag sa jag till Thomas, ska vi åka till Hjo? Nej, jag vill hellre åka till Skurugata och dit for vi hela familjen, Kitty, Alice och lille Knut (knut=hund). När vi väl var framme och parkerat mitt ute i skogen bland alla Holländska och Tyska turister tittar Thomas stort och fråga Kitty. Det är väl inte en Stenjäve… vi har åkt för att titta på??? Jo, så vart fallet. Det är sten, skog, sten, skog och lite smådjur där i. Nu hör i och för sig till saken att Thomas har aldrig frågat vad Skurugata är och själv dragit slutsatsen att det är ett stråk med affärer och cafèer…

När jag ser till baka på denna dag så inser jag att Kitty börjar närma sig sina 40 år med stormsteg!!! Men det konstiga med det hela är att jag står kvar på mina 25 och ser alla de nära och kära åldras…

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.