40-Års Jubileum

alt

2008-05-30 Hästskons Jubileumsfest!

Tidigt i sommras hade våran förening en stor gårdsfest för föreningen fyllde 40 år. Vi heter Jönköpingshus nr 10 och är den största i Jönköping, coolt! Vad jag i och för sig saknar är lite yngre men det får man inte tala högt om, men tänk själv jag 30+ och i föreningen är det 80% pensionärer… Inte illa menat åt de, de ska också få bo men jag saknar lite barnfamiljer…

Så denna dag brassades det på med en dunder och brak fest här på gården. Ja det var inte någon spritfest nu utan med mat, musik, saft, läsk, kaffe  och lite annat skojsigt och mojsigt!

alt

Vi hade en jätte stor hoppborg till alla barnen och den var verkligen populär. Liam var där nog i 4 timmar, så på natten vaknade han och grät för då hade han så ont i benen. Inte konstigt tyckte jag. Men hua så skoj de hade det den dagen ingen som sa till att de inte fick hoppa meralt.

Pekka och Helen spelade och sjöng, lika bra som vanligt!!Det var musik som passade alla gäster denna dagen. När jag arbetade på Ringnes tiden brukade Pekka spela där och han var en favorit bland gästerna märkte man. 

altalt

Thomas var ju lite allt i allo för han var ju med i styrelsen på den tiden, nu har han blivit Herr Ordförande alt. Jag fick ju hjälpa till med maten så klart, konstigt att kvinnor alltid hamnar där… Vi hade super tur med vädret denna dag, med tanke på hur det regnade under resten av sommaren.

altalt

Det kommer väl inte att bli så stora gårdsfester framöver men några små kan man ju hoppas på. Med live musik är ju det alltid trevlig tycker jag så vi får hoppas att pekka och Helen även denna gång kommer att bjuda på sång och musik!

Lite foton som togs under festligheten finns ju så klart att titta på med. alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.