45 minuter & lite gröt…

Varmt, skönt och lite mer avslappnat…

… Idag har det varit en av de bättre dagarna på ett par veckor, till och med gruvarbetet kändes stimulerande och roligt idag. Men dagen pinnade på fort sista mötet drog ut på tiden så det blev lite jäkt hem för att hämta upp Liam och Noel på förskolan.
Snabbt in med dem i bilen som jag knappt stängde av motorn på för att skynda mig tillbaks och hem. Kom på att på ungefär 45 minuter hinner jag inte laga mat och mata mina små prinsar för att sedan packa på Liam fotbollskläder och bege oss till Liams andra träningspass inom fotboll.
Så det fick bli lite gröt och vatten för att fylla på energin inför träningen, Noel fick ju äta av bara farten även om inte det var planerat något spel för Noel. Väl där kom ju även familjen Silvert, glada och pigga och inte en gnutta av pollenallergi (stackars Katta). Noel fångade pappa Peter och där kunde jag släppa Noel för då var jag inte vatten värd. Teo, Noel och pappa Peter spelade en egen liten match i ett hörn av planen och jag, Katta och några andra mammor stod och hejade på de små.
En bit in i tärningen såg jag en snygg kille åka upp till fotbollsplanen på en skit snygg MC. När man ser något sådan så spanar man ju alltid lite extra och lägger på ett smile som kan fånga även Jonny Depp om han nu skulle ha gått förbi mig.
Men när hjälmen åkte av så vart det veken Jonny Depp eller en okänd snygging utan det var ju min Thomas, min lilla egen Thomas kom direkt från jobbet till fotbollen… 1 timme går fort så snart var även denna fotbollsträning över och det var dags att vänta hemåt till gräddhyllans skafferi för lite kvällsmat.
Lovade Liam i ett vagt ögonblick att jag skulle steka pannkakor och en snäll mammarika som jag är håller ju så klart det. Liam sa när maten var slut och magen mätt: Mamma, tack för den underbara goda maten Du gjorde mamma. Det var snällt!!! Så som Ni förstår är pannkakor en av Liams favoriter och han tackar aldrig nej till en pannkaka han inte.
Liam var även nöjd med fotbollsträningen och jag frågade om han tyckte det var kul och ville fortsätta och där var svaret ett starkt JA. Sen tyckte Liam att det var kul att träffa sina gamla kompisar samt att det var lite nya som han kom bra överrens med… Eller jag tror det, vi får se sen när det blir blodigt allvar i spelet och vinna är det primära…
Noel var som sagt nöjd med att titta på och jag och Thomas jobbar nu på att få tag på personen som verka ha gått under jorden så vi kan kolla upp tider på tennis träningen startar eller den kanske redan har startat inte vet jag.

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.