5.7% har visst okunskap i vårt avlånga land

 

Hjälp, 5.7% har visst okunskap i vårt avlånga land, det visade sig ju igår. Måtte dessa dåra inte få någon talan eller inflytande, det skrämmer mig att mina barn ska få växa upp med dessa FRÄMLINGSFIENTLIGA människor!
Urk, det grämer mig att SD (vill knappt uttala dem) har fått vågmästarroll i riksdagen, detta parit är allt som jag INTE står för…
Vart ska det barka hän? Ska det vara så att vi ska glömma bort vad som hänt, vår historia ska försvinna? För många av dessa SD människor som är med i partiet har just en rasistisk bakgrund, för mig är det okunskap när de förnekar allt hemskt som hänt och har sådant hat mot vissa folkgrupper att de är beredda att sätta andras liv i riskzon…
Nej, BORT MED SD!!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.