6000 eller 22000 om Du har råd så köp de du vill ha då….

Japp, då har man suttit och tittat på Robinson och jag vet fortfarande inte om jag gillar programmet än eller inte men tills jag bestämt mig och jag är hemma så kommer jag nog titta på det.Sen efterr det har Thomas satt på en film och under tiden Robinson har rullat förbi samt en bit in på filmen har jag passat på att scrappa två födelsedags kort, det tar tid…

Jag har gjort ett kort till Pascal som har kalas i morgon och ett till vår lilla guddotter Sarah sm blir 1 år 3 februari. Så två kort har jag gjort men jag har några till som jag måste sätta fart med. Kusinen till barnen, Stina fyller också 1 år sen har vi svärmor som fyller år och det känns som om jag missat någon annan men två kort till behövs. Får se om jag har tid och sätta mig igen när barnen sover så jag kan sitta i lugn och ro.
Kom på när jag tittade på filmen att jag sett den innan och den är så otroligt sorglig och jag blir så deprimerad så jag gick och satte mig här i stället. Är så överkänslig när det handlar om barn nu för tiden att jag inte kan se på eländiga situationer på filmer där barn far illa…
Men något roligt som hänt idag annars är att jag har ju städat förrådet och det kanske inte är så roligt i sig men det som jag kom på att jag hade där nere var roligt. Så nu har jag haft lite notsalgi i dag och tittat på massa kort som vi fick på vår bröllopsdag. Sen dessutom hittade jag alla gamla fina böcker jag fick av min kära arbetskamrat Lotta som hon haft när hon var liten som jag fick till mina barn. Så i morgon har jag lovat att börja läsa en av de böckerna, de är så fina och så välbehållna för att vara gamla. Det är lite Astrid Lindgrens bäcker och några anndra härliga barnböcker, tusen tack kära Lotta!!!
Ser i aftonbladet.se att det kommer ännu mera snö, skit kul! Nej inte för mig men för barnen så jag får väl hålla mitt missnöje för mig själv och här. Dessvärre blev det inte heller någon overall till Liam för när svärmor skulle åka tillbaks och köpa den i Mjölby så såg hon att den var allt för lång och då är det ju inte någon ide för han kan ju inte pulsa i overallen… Så det blir väl snällt att vänta på den försende overallen från Ellos och sen ska jag nog aldig köpa mer fårn det stället.
Blir så trött på det här väsk pratat med elelr om Mona Salin. Det är väl för tusan inte något mårkvärdigt att ha en väska för 6000 kr idagens läge eller och dessutom hade hon fått den av någon hon inte vill avslöja så vad är problemet. Nu är det om Raifelds klocka som kostat 22000kr och vad är problemet där då? Jag tror nog att Fredrik gott och väl har råd att lägga den lyxen på sig för jag tror att han tjänar så pass bra att resten av familjen inte ska behöva avstå med något.
Varöfr denna svenska avensjuka, jag unnar mig, min make unnar sig, vi unnar oss men kanske inte med en väska för 6000 elelr en klocka för 22000 tusen men vi unnar oss så låt andra unna sig med det de vill ha. De har ju valts till att arbeta med det de gör och de har ju rätt till sin lön och som stadsminister har du ju rätt så stort ansvar och tar sökert därefter betalt för det så, Fredrik shoppa loss om Du nu mår bra av det för mig stär det inte…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.