70 sökande

solHur lycklig blir man när man prickar in en ledig helg på torpet, då det är marknad och sol?! Super lycklig!! Hur ofta sker det?! Sällan, men i år och i helgen som var lyckades jag och mina nära och kära vilket gjorde mig just super lycklig!!!!

Tror hela familjen Jonsson har fått en lätt rodnad på kinderna (fast maken mest hela skalpen) av solen som strålat så gött på oss där nere i paradiset.

Barnen tog sig näst intill ett premiärdopp efter att bastat sig varma… Själv satt jag på bryggan och njöt, utan att frysa då jag vart bar om kroppen. Det är gött att leva då!!!

sökaIdag är det måndag och snart slut på den. Jobbat mest hela dagen och lika så blir det i morgon. Men allt känns så bra just nu att jag bara vill le mest hela tiden. Thomas ringde efter arbetsintervjun och berättade att det hade gått bra och även magkänslan låg på plus. 70 sökande till tjänsten, så att bara komma på intervju är ju som en vinst tycker jag. Nu kommer det jobbig, väntan på svar om han går vidare till nästa slutintervju…

Kom på när jag åkte hem från torpet i söndags att jag glömt ta fram kameran och förevigat denne helg då det var vår och sol… Surt nu efteråt då jag inte har något att titta på så här i efterhand. Så nästa gång ska jag nog sätta larm på telefonen att det är fototagning en gång i timmen, eller nått åt det hållet!!!

Nähä, nu ska jag som vanligt dra mig tillbaka och läsa några rader innan jag stänger locken på de gröna…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.