Inte så möe…

Då har mammarika bara två av mina tre favvo killar i säkert förvar… Nja, den tredje är ju i och för sig i säkert förvar men inte hos mig. Liam rymde med till torpet då Outi, Tommy och Alexander skulle ner och värma upp stugan åt oss. Nu är det kallt där nere igen och det börjar frysa i rören så det är bra att det eldas upp lite.

Vi andra tre stannar här hemma och har det lagom gott. Noel hade simskola som Thomas tog med hann på. Jag och Stella tog en promenad, eller ja just det Pascal kom förbi och ville följa med mig och Stella. Så då knatade vi hem till Katta, Peter och Teo för att mötas upp på en kvällsmat. Thomas och Noel kom när de var klara på simskolan.

Det vart pizza, kyckling och potatissallad som vi mixade ihop. Lite gott och blandat helt enkelt. Thomas köpte med sig en familjepizza och Katta och Peter hade baguetter, kyckling och sallad till. Alla vart mätta och belåtna så det var ju kul.

I morgon blir det väldigt konstigt för mammarika då hon bara har en liten knatte att ta hand om. Tennis först sen ska Noel, mammarika och Stella åka ut en stund till Knivshults sista hus i raden. Thomas är ju på kurs hela dagen så vi får roa oss själva helt sonika.

Men det ska nog gå bra, det brukar det ju göra. Sen på kvällen få vi bänka oss i soffan och titta på melodifestivalen. Ett måste, älskar detta evenemang, roligt värre helt enkelt. Det bästa av allt är att mammarika inte behöver jäkta upp utan kan vakna till liv i lugn och ro, det ser mammarika fram mot. Det enda som kan vara lite kallt är att det måste gås ut när man väl står på benen, lilla Stella vill nog göra sitt då nämligen.

Tja, det var väl allers idag, händer inte alltid så möe på gräddhyllan…

Dags att krypa ner under täcket och ta fram boken, har börjat med en ny nu som är skriven av ”Roslund & Hellström”, boken heter ”Flickan under gatan”. Den är rätt så spännande än så länge, visste inte vad jag skulle förvänta mig av dem. De har skrivit en bok som heter ”Box 21” som jag hört ska vara jätte bra, så vem vet den kanske hamnar i min famn framöver?!?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.