A, aj, det gjorde ont & jag hade totalt glömt… Måste beror på en febrig hjärna!

Nu känner jag mig som en liten dålig mamma, jag hade nämligen totalt glömt bort att det var dags för sprutan vid 5-års kollen. Jag får skylla på att jag är lite febrig och yr och då har tappat en del av hjärn aktiviteten. Eller de som små som brukar hålla koll åt mig i hjärnan jobbar på högvarv för att jag ska bli frisk i stället… Mm så är det!

alt

Kom hem en skrikande Liam och en Thomas som var jäktad och jag tror att jäktet till stor del berodde på att Liam skrek i högars sky. Men jag hittade snabbt alvedonen som de hade sagt att vi skulle ge efter om det framkom att det gjorde ont. Jag försökte även muta med en klubba som var röd men inte ens det hjälpte.

Till slut tystnade det en stund och Liam öppnade munnen för första gången efter sprutan och sa lite snällt: Nu kan jag ta klubban mamma. Så det fick han ju även om det inte är lördag för att han har varit så duktig idag. Då sa Noel snabbt att han också var duktig och det är han ju så även Noel fick en å smaka på.

Har nu hostat upp mig och börjat få tillbaks min röst och tänkte snart ta tag i mitt liv här hemma men ärligt så känner jag mig väldigt trött och slö. det märks att jag inte är helt 100 så jag funderar på att ta en väldigt lugn dag och faktiskt skita i att det är lite rörigt här hemma.

Jag har ju gett järnet på jobbet och det tycker jag är bra och borde då få vila lite. Jag kan ju alltid ta igen det jag inte gör idag en annan dag när kroppen är lite piggare. Sen måste jag bli pigg, Thomas åker snart iväg och då är jag själv hemma och ska sköta både jobb och barn, ingen hjälp någonstans har jag då.

Uj, va jag sitter och tycker synd om mig här då… Nä nu är det slut på självömkan och dags att le igen!

Hade tänkt att göra fläskpannkaka idag, undra om det kan locka de små? Själv så tycker jag det är smaskens och det var länge sen vi hade det här hemma. Så det får nog bli det med lite lingon och ett glas mjölk till!

Har även gjort en lite lista om saker jag ska ta tag i att göra, både hemma och på jobbet. Det är mitt nya liv efter semestern, mitt nya upp strukturerande liv.

Nej, det är inte synd om mig det är ju Liam som fick ont och det är ju han som är liten..- Bit ihop och var en bra mamma mammarika! Kanske ska bädda rent i barnen sängar så det sover gott?

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.