A6 here i come!

Nu så ska jag snart åka till A6 och det ser jag fram mot. Har inte sett mitt kära A6 på länge nu känns det som och jag börjar nog få lite abstinens. Ska även möta min kära vän Eva på en kaffe på vårt favorit ställe caféet i mitten. Fast egentligen så gillar jag det inte så mycket men det finns ju inte så mycket att välja på…

Funderar på om jag ska åka förbi kontoret och kolla vilken tur jag ska arbeta på söndag men får se om orken håller så länge. Har lovat Liam att mysa i soffan idag med så jag har ju inte all tid i världen att ränna ute heller. Är så glad att magen fortfarande verkar okej och att han är pigg och alert fortfarande.

I morgon bär det iväg först till Skänninge och sen därefter till Motala. Hoppas att vädret blir lite soligare än vad det har varit idag. Fast Liam och jag mös i soffan när det regnade och åskade som värst Vi tittade på filmen BOLT som är så rolig och bra, jag blev helt sittande under hela filmen. När den tog slut ville Liam se den en gång till så nu har jag satt på den här och jag ska göra mig i ordning för att åka till A6…

 

Tjo flöjt!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.