A6 my lover!

Idag efter jobbet så for jag upp på A6 en sväng. Hade lite abstinens över att inte ha fått shoppa loss på ett tag. Ja, fått å fått jag har inte haft tid så nu ryckte det i hela kroppen.

Jag kom upp där och det var faktiskt inte mycket folk, tänkte då att de flesta sitter väl framför tv:n eller är på hockeyn. Så det var skönt att slippa och trängas. Hittade lite fina skor inne på Nilsons och inne på ecco men köpte inte något. Måste gå några rundor till innan jag bestämmer vilka jag ska köpa. Förra året köpta jag mig ett par nya ecca och de har jag bara använt 2 gånger så det var ju ett väldigt dyrt köp för jag tror inte jag kommer att använde de så mycket mer. Det var ett sådan där impulsköp som jag måste göra för att må bra.

Men nog talat om ecco, jag gick vidare till min andra favoritaffär Kapahl och köpte 2 tröjor. Vita, hade i baktanke att jag kan ta med mig de på resan som snart bär iväg… Måtte det bli maj snart!!!Sen gick jag till skopunkten och köpte tre par skor till Liam. Jag köpte på vinst och förlust i storlek för jag har inte mätt på ett tag. Det vara bara ett par som var lite förstora så det var ju på rätt håll, Liam kommer ju att växa i dem i alla fall.

Ja, det är alltid lika kul på A6, jag tröttnar aldrig att ta mig en titt där uppe. Men snart vill jag dra ner till Ullared för det är nog dags för att göra sig av med lite mer pengar. Tur att det inte drabbar en fattig som man säger. Jag fick ju löneförhöjning så nu så kan jag försörja hela familjen.

Ja, jag tror att Thomas tog mig för pengarna eller kan det ha varit äkta kärlek?!?! Han gifte sig rätt om man säger så, en kvinna som jobbar i kommunen det kan ju inte bli bättre och att hon är lite halv skadad med det är som grädde på moset!! Mycket ska man få höra innan öronen trillar av, tur att man har humor!! Humor och pengar, det är Marika det. Näe nu ska jag åka och köpa mig en ny bil!!

Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.