ABF & 20 små glin som lever rövare…

Kvällen har kommit till Ekhagen och förmodligen till alla ställen i Sverige. Men kvällen kanske är ung för många men för mig så är den gammal och det betyder ordagrant att jag är trött. det är tufft i dagens Sverige att vara 25+ men det är sådant man får leva med…

Dagen rann iväg idag och jag hann till och med gå in på ABF och anmäla mig till kursen som går av stapeln den 10 okt. Just på den dagen Noel ska ha sitt kompis kalas, men Thomas envis som han är sa bestämt att jag skulle gå och att han klarar mycket väl av 20 ungar i åldrarna 3-7 år. Det är strongt för jag undrar om jag skulle klara av det? hehehe
Men som sagt efter detta så förenades jag med Malin och vi intog en god och mättande lunch som har suttit i sig tills i kväll då jag tog mig lite hönekaka tillsammans med Thomas och vi pratade om hur vi skulle lägga upp livet den närmaste tiden.
 
På torsdag ska Thomas åka och titta på fotboll i Borås och jag jobbar kväll. Där kom min mor in i bilden som då åtar sig att hämta de små guldkornen på förskolan och nattar de tills jag kommer hem sent efter åter en kväll på jobbet.
På lördag vart det åter igen en fest och jag vet inte om jag orkar mer just nu men jag sa till Thomas som absolut vill gåt att han kan gå själv vilket Thomas inte tyckte utan att jag ska följa med. Men åter igen en till barnvakt och som sagt jag är trött och jag sover som en kratta och är därför nu väldigt nära till bristningsgräns av att inte få sova ordentligt.
 
Har nu tittat ut en helg så vi hoppas komma i våg på Buddy Holly, nu är det bara att hoppas att det finns biljetter kvar till föreställningen annars är det kört. Barnvakat är fixat och vi två är lediga tillsammans som Anna och Stefan är ledig. Helt fantastiskt att det gick att få ihop i detta stressiga Småland.
 
Men annars så är alla på topp tror jag, det fattas nog inga skrivar här inte…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.