Abstinens…

 

Barn och abstinens…
 
Trodde inte en uns på att mina barn skulle kunna lida av abstinens, men har allt fått lägga mig där.
Har tänkt ett tag (blond och behöver tänketid) att jag skulle köpa ”Stopp & väx” till Liam då han har en förkärlek till att bita på naglarna, ja inte bara naglarna utan jag tror det slinker med lite hud runt naglarna.
 
Jag har väl inte gjort så mycket åt det eller sagt till han att man inte bör bita men nu fick jag för mig att jag ska göra ett försök till att hjälpa Liam. Så igår vandrade jag inte till Apoteket, ett av de få apotek som finns kvar i staden Jönköping och köpte den lilla flaskan med ”Stopp & väx”.
Kom hem glad och berättade detta för Liam och jag bad han ta fram sina små fingrar… Inte för att han var direkt nöjd med mitt inköp. Hade jag stått där med en dator eller godis så hade nog mungiporna åkt upp i stället för ner som det gjorde i det här fallet.
 
Mamma var ju med och försökte muntra upp Liam och visst sträckte Liam fram handen utan våld men det var ju med orden ”Om Du tror att det här är roligt så är det inte det”.
 
Men i alla fall kvällen flöt på och natten så. Men i morse när Thomas klocka ringde för att väcka upp han 6.10 så satt Liam i soffan och tittade in i en svart tv. Jag gick upp då med för det var lika bra då jag snart ända skulle upp och åkta till gruvan.
När Liam såg mig och jag frågade vad han gjorde uppe såt tidigt fick jag till svar: Mamma, om Du tror att det här är kul med det här på naglarna så ska jag tala om för Dig att det inte är det. Kan Du ta bort det nu? Jag svarade lite rart att ”lille vännen, Du får ha det ett tag nu tills Du slutat att bita… Svaret: Du är en elak mamma…
Morgon rann på och vad som var annorlunda den här morgonen var att jag tror banne mig att Liam hade en släng av abstinens för han var på mig och pillade i håret, klappade mig på armen och kunde helt enkelt inte sitta still.
 
Så nu har jag kommit på att barn kan få abstinens och jag hoppas innerligt att den här försvinner fortare än kvickt på Liam!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.