ACDC coh en promenad…

En liten kvälls promenad har Stella och jag gjort idag och det var skönt då. För det har varit så kvavt och varmt idag, sen har jag ju slitit med de där stora gräs tuvorna som hade byggt bo på Mariettes garageinfart. De satt men med lite våld och den envisa sidan så gick det till slut. Jag fick nästan lite blodad tand till att göra klart hela för det han jag inte idag. Det kom regn och klockan tickade på, men en bra bit och efter att jag sopat hela framsidan så blev det riktigt fint.

Jag har fått en present av min stora syster Kitty idag, hon kom och lämnade den helt oväntat. Jag blev glad för det var precis vad vi behövde med. Hon hade köpt en ryggsäck att packa lite förnödenheter när man är på tur nu på sommaren. Vår ena ryggsäck har precis gått sönder så det vart ju toppen. Det är kul att få presenter helt oväntat och det är så som man blir så glad och uppskattar saker mer nästan än n är det är planerat. Fast jag är ju en presentälskar alltid när jag tänker efter…

Jag lät barnen ha semester i kväll och de fick vara uppe till halv nio, Noel spelade sin ACDC cd för fullans hus och jag fattar inte att han kan somna till det. CD spelaren är precis in till örat med och han öser verkligen musik. Han bara älskar den cd han fick av Stefan och spelar den på morgonen med ibland innan han kommer ut och säger godmorgon. Då ligger han i sin säng och bara funderar, så rolig han är alltså lille Noel.

Idag har jag mått mycket bättre, bara lite, pytte lite ont och så klart lite huvudvärk men det beror nog mer på värmen och att det vart lite åskigt i luften för Mariette har också gått med huvudvärk hela dagen.

Stella den lilla damen hon har börjat löpa så när jag är ute och går med henne nu ska hon kissa var tredje meter. Sen tror jag att hon faktiskt är lite tröttare än vanligt, för nu går hon undan mer och vill sova det gör hon aldrig annars. Helst vill hon vara i knät men nu så blodar hon ju ner, det gjorde hon innan idag på mina byxor. Tur att vi har en egen tvättmaskin. Fast jag har boka grov tvätten i morgon för hon har blodat på vårt överkast som har legat på golvet i natt. Så hon får ligga i natt med sen så får vi lägga upp det på stolen i morgon när vi sover.

Nu har min kära make bara två dagar kvar att jobba, det ska bli skönt att få umgås tillsamman ett tag nu. Vi har ju jobbat så olikt att vi knappt sett varandra. När jag har jobbat har han åkt till torpet men barnen och när han har jobbat har jag varit ledig och då har jag åkt till torpet med barnen. Men nu har vi fyra veckor tillsammans efter detta sen har jag två egna. Just det jag måste in och anmäla föräldrapenning på nätet idag innan det är försent. jag är expert på att glömma det, sen så rätt vare det är efter att jag gjort det dimper det ner lite pengar så och då. Som lotteri, blir alltid lika förvånad när det är mer pengar på kontot än vad jag trott…

Genom tre metoder kan vi lära oss visdom: först, genom reflektion, viket är ädlast; andra, genom imitation, vilket är lättast; och tredje genom erfarenhet, vilken är den bittraste.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.