ACDC…

Idag när vi satt och åt frukost här hemma frågade jag och Thomas barnen hur första dagen efter semestern hade varit på förskolan.

Liam berättade väldigt stolt att de hade firat han för att han nu har fyllt fem. Jag frågade om han då fått sitta i den fina stolen med en krona på. Nej sa Liam jag fick välja en sång. Jaha sa Thomas vilken valde du då? ACDC svarade Liam fort och tillade väldigt snabbt därpå att Ronny inte hade den låten… Men att han skulle kolla hemma om det gick att sjunga någon av ACDC. J

Jösses vad jag skrattade och nu tror väl hela förskolan att våra barn får sitta och lyssna på ACDC istället för någon roliga pedagogiska barnlåtar. Men Liam hade till slut då valt låten ”Hajarna” som han faktiskt också gillar.

Så här går det när Liam har en Farbror Bus som Gudfar, men vi älskar Liams Gudfar även om det blir lite hyss då och då för det är ju det som vi kan skratta åt när dagarna är gråa.

alt

 

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.