Adjö kära barr…

 

Oh, en dag rinner i väg så fort när man har en del att göra och så var den här dagen idag. Efter min härliga sovmorgon som Ej var planerad, ja hör och häpnad kvart i nio kom Liam inte till mig och talade om att han var hungrig. Så en frukost i all hast och efter det tog vi på oss de varmaste kläderna som fanns för den här lagom kalla dagen och begav oss nerför dalen till nedre gräddhyllan.  Där nere på våning 3 på Törnrosgatan väntade en god kopp morgonkaffe till mig hos Kitty.
Efter den här koppen blev jag människa och fick då låna Kittys bil samt Kitty till barnvakt en liten stund. Jag skulle bege mig ut på overall jakt till Liam. Det kan jag säga att det var en svår jakt och en mindre lyckad jakt för det finns inte en enda overall i hela staden till Liam i hans storlek. Jag har nu förstått att barn i Liams ålder inte ska få leka ute utan att de är bara till för att se snygga och coola ut. Ja, för det som finns till Liam i hans storlek är endast snygg jackor vilket jag inte behöver och då måste det ju vara meningen att de som köper in och de som säljer tycker att 5 åringar storlek 122/128 är för stora för att leka ute i snön.
Skit, så mitt sista hopp är att finna något på nätet och beställa hem och hoppas att det passar…
Efter den här olyckliga jakten åkte jag tillbaks med ett moloket leende och hängande huvud och mötte upp Kitty på hennes parkering. Där hoppade Kitty, Noel och lille Dino in medans jag, Liam och Knut tog vägen upp till övre gräddhyllan för att göra en god lunch i all bedrövelse. Dagens Meny bestod av hemgjorda köttbullar, kokt potatis och brunsås och som pricken över i:et lingon till det. Det smakade bra efter jakten och promenaderna i dalen.
Sen tog jag det stora beslutet och slängde ut min barrande gran och gjorde lite fint i rummet. Det blev så stort på en gång och det nästan ekar när man pratar där. Noel var till god hjälp medans Liam var ute och åkte stjärtlapp i den isiga backen. Det behövde Liam och egentligen hade Noel det med men som han sa till mig: Mamma jag är ju faktiskt en liten inne kille då smälte mitt hjärta och han fick lov att stanna inne med mig en stund.
Fick även ett samtal från Microsoft och har nu klarat av med en suports hjälp fixa bort en otrevlig ikon på mitt Office program som har retat gallfeber på mig länge nog nu. Är riktigt stolt över mig för att lyckts gå in i massa konstiga program och ändra en massa namn och inställningar helt själv med lite, lite hjälp på telefonen.
Nu har jag hämtat in Liam för det är mörkt ute och de ville så gärna se sin nya film de fick av tant Marie på stan. Den bara älskar de och det är ju kul att de nöjer sig med en film som de kan se om och om igen. Håller även på att tvätta lite åt Kitty nu när hennes tvättmaskin fick ett spel och hoppade ur trumman med en väldans smäll. Bay, bay som Anna Anka säger till den tvättmaskinen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.