Adlibris!

Oh, idag är hjärnan inte totalt död som den var igår efter mötet med min kära vän som blivit så sjuk. Visst kanske inte alla små celler är på platts än innanför skallbenen, men jag överlever…

Jobbat hela dagen, trodde först att jag skulle vara liggande i värk idag men tog mig upp vilket jag är glad för.

Efter jobb jäktade jag iväg på styrelsemötet och gjorde min plikt dör för att sedan slänga mig i bilen hem och avlösa min kära syster yster som förbarmade sig över mina små kids i kväll.

Fast hon föreslog att jag kunde åka hämta Thomas som gjorde sin sista dag på sitt gamla jobb. Han slutade vid 19 när jag kom så jag tog bilen och hämtade hem en glad, lycklig och sprallig make med en stor bukett med älskade fina tulpaner.

Tulpaner är mina favoritblommor i vas, de är ju helt underbara. Ja, nu börjar en ny epok för Thomas. Ja det blir väl även för mig då jag delar hans liv. Imorgon har han fått i uppdrag att kolla upp om nu Stella kan få vara med han på kontoret, då det är andra som har sina små djur med på dagarna. Så det blir ju en fin grej även för lilla Stella om hon får vara där i stället för ensam hemma då jag också är på jobb.

Då behövs en ny hundkorg, men det behövs ju inte så stor då Stella är sååå liten!!!

Jobb tidigt i morgon igen för att sedan gå hem och vara ledig fredag och lördag. En minihelg nästan ju. Söndagen brukar gå fortare än tåget, så det gör mig inte så mycket. Missar ju i oh för sig barnens simning med det fixar ju pappa Thomas galant som alltid.

Kom på att min kära svärmor har gått och blivit ett år äldre och det har även försvunnit innanför skalet… Så ett Stort Grattis så här lite i efterhand kära svärmor. Hoppas vi ses den 10 då det är Thomas tur att firas!

Thomas var sugen på att beställa en bok på Adlibris, så då råkade det även komma med fyra böcker som jag ville ha. Det börjar ju komma ut lite uppföljare till några jag läst som har varit så himla bra… Så ännu mer lektyr till mammarika att läsa… Bara massa däckare, me like!

Nähä, en liten macka, en liten rengöring av mig och sen bums i säng….

Ta väl hand om er och njut av de små stunderna i vardagen. Man vet aldrig när de är förbi!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.