Adlibris!

 

Är lite villrådig just nu… Mammarika har lite beslutångest över vad hon ska läsa i kväll. I går tog boken slut, den jag höll på med. ”Tisdagarna med Morrie”, så himla bra och nu har jag ju även sett teatern och läst boken på samma månad.
Så nu har mammarika noll koll på vad hon ska sluka härnäst. Passade på att beställa lite böcker på Adlibris, billigt, fraktfritt och bekvämt hemifrån.
Undra om Thomas tycker det blir lika bekvämt när fakturan kommer?!?! Hm, kanske kan smussla ner den under några andra och hoppas att han inte lägger märke till min lilla beställning.
Inte bara det, det har varit mammarikas stora nätshopping idag. Passade på att fixa den sista julklappen över nätet idag. Så himla smidigt, slapp ge mig ut i snömodden, trängas med parkeringar nere i stan och inte bara det… Alla dessa andra människor som kommer på att de också ska köpa sig en massa paket när mammarika är ute. Detta slapp mammarika och det är hon glad över.
Mammarika visste inte att shoppingbehovet, den där känslan man får efter att ha shoppat en massa roliga saker gick att få genom att beställa på nätet. Hade jag vetat det hade jag nog börjat för flera år sedan, det här var mammarikas nybörjarrunda ju.
Två shopping på en och samma dag, inte illa pinkat för mammarika, tror inte detta hade skett om min kära make hade varit hemma. Men nu är han ju inte det, utan är hos Tommyboy och är manlig. Skriker och hoppar i soffan då någon av lagen gör mål kan jag tänka mig.
Det skriks glatt när HV gör mål och det skriks väldigt argt när LHC gör mål, och jag tror nog de gör mål på ett fegt sätt i fall de gör något mål i kväll. Har inte en aning om hur det går och jag tror jag struntar i det nu med, får säkert höra det när maken kommer hem!
Nu ska jag in och tampas med min hjärna i sovrummet, mammarika ska ta sig i kragen och välja en ny bok!
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.