Adventsfika i Knivshult!

 

Idag har jag varit ledig och det tillsammans med familjen. Knut fick även tillbringa förmiddagen, ja natten med hos oss och som tack för det kräktes Knut inne i Liams rum. Men tur att pappa Thomas såg det så inte barnen lekte i det innan det vart för sent.
Liam var lika glad för det för han hade haft ögonen öppna hela natten och sett att Knut sovit hos han och gjort en liten spya. Så söt Liam är min lille prins…
Efter en frukost hemma så var klockan nästan 11 och jag tog på mig för att gå ut och rasta knut. Gick genom dalen och en liten sväng där för att sedan lämna upp Knut till sitt hem lite längre ner på gräddhyllan.
När jag gjort det var det lagom tid för då stod Thomas, Liam och Noel nedanför med bilen och plockade upp mig för vidare färd till familjen Strandqvist som bjöd på både adventsfika och middag, inte illa det och gott var det med.
Alla barn var nästan ute hela dagen under två perioder och lekte och det var bra det för i kväll ska de i säng tidigt för att orka den jätte lång dag i morgon. Så jag hoppas på att de gjort av med massor av energi och somnar efter 18 redan idag. Noel brukar ju vara svår att få ro och somna så hr jag tur sover han runt 20 tiden.
I morgon kommer Noel vara som en tjurig lite 4 åring bör vara när det är dags att gå upp kvart i 6 på morgonen. Liam brukar vara lite lättare men han somnar oftast direkt han lägger ner sitt lilla söta huvud.
Men nu ska jag gå ut till tomtegråten som jag håller på att koka!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.