Adventsmys lite innan…

 

Oh så roligt!
Nu har jag varit och spenderat en massa pengar på blomsterlandet och det resulterade i att det blev lite juligt inför advent här. När Thomas kom hem från arbetet åkte jag iväg och köpte lite växter och när jag började fixa till det här hemma så fick även Thomas energi och började pyssla lite.
Så nu har vi fått upp adventsljusstakar och lite fina röda blommor och hemmet blev som nytt. Alltid lika kul och när julen är över är det alltid lika skönt att bli av med det. Men nu ska jag passa på att njuta av det lilla jag har tagit fram. Hoppas att julstjärnorna håller sig över jul så de inte vissna. Jag har liksom inte julstjärne gröna händer direkt utan de har en tendens att vissna för mig.
Det fanns så mycket fint på blomsterlandet som jag var sugen på att köpa men jag höll hårt i vagnen och gick och letade upp det som jag hade planerat för att köpa.
Sen satte vi oss i soffan och tittade på den arge snickaren på 5:an och sprang runt i pauserna och fin justerade det som skulle göras så som åka ner och lämna lite i källaren och ställa in lite kartonger i datarummet.
Nu till helgen ska vi ta tag i resten som ligger efter på att göra listan och jag har stora förhoppningar på att det kommer fullföljas den här gången. Ibland har vi en lite lustig vana att det blir lite halv gjort och så säger vi att det tar vi sen men nu är det andra bullar som gäller här… hehe
Nu ska jag smurfa runt lite innan det blir sängen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.