Äggjakten…

alt

Dagen gick fort igår och när jag kom hem så väntade familjen på mig så vi åt en kvällsmat tillsammans. Efter det var det natti natt för de små och sen för oss vuxna blev det soffan och så firade vi långfredagen med ett glas vin. Sker inte ofta men gott och mysigt vart det. Så där satt vi och smuttade på vin, tittade lite på tv och fick oss några goa skratt när vi såg på ”solsidan” ett mycket roligt program…
alt
Idag vaknade vi av en lite Noel som var lite sugen på att morna hos oss, inte illa att få lite sovmorgon. Klockan var halvåtta och det händer inte heller allt för ofta att Liam fortfarande sover vid den tiden. Så där låg vi och drog oss till framåt åtta och då hade även Liam kommit upp.
alt
Vi ville fånga dagen och skulle bara åka stödhandla lite på stora Willys på Österängen men stödhandla blev det inte så mycket av utan hela vagnen fylldes och plånboken blev tom. Åkte även och köpte MC handskar till Thomas, fanns inte så mycket att välja på och de som passade för Thomas var dyra, hela 1000 spänn. Men turen var på vår sida för han i kassan tyckte väl att Thomas och han hade gjort bra affärer när Thomas köpte ny MC så det blev 30%, det tackar vi för!!
altaltalt
Sen har det varit äggjakt med Liam och Noel innan.  Även detta året hade Påskharen lagt ett ägg i buskarna, det var inte bara godis i ägget utan det var både slime och en pruttkudde. Glada barn är roliga barn, hoppas det håller i sig hela dagen lång…
alt alt alt
 
altalt

Tänk vad ett ägg kan göra någon glad, ja till och med jag som betraktar den som får ägget blir glad. Det är så kul att det fortfarande tror på påskharen och hur ögonen glittrar till när de väl finner ägget… det är underbart!

alt

Nu ska jag fixa lite, Thomas ska ut och provköra Mc:n för den här säsongen och barnen cyklar på gården… Kan ju inte bli bättre!!

altalt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.